Η Επιστημονική Επιθεώρηση “Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης”

Μέλη του Ερευνητικού Εργαστηρίου Κοινωνικής Διοίκησης συμμετέχουν στην Επιστημονική Επιθεώρηση με τίτλο «Δίκαιο της Κοινωνικής Ασφάλισης» που εκδίδεται από τις Εκδόσεις ΣΑΚΚΟΥΛΑ (www.sakkoulas.gr.), έναν από τους αρχαιότερους εκδοτικούς οίκους στην Ελλάδα με ειδίκευση στον τομέα της νομικής επιστήμης.

Η Επιθεώρηση (https://www.sakkoulas.gr › editions › dikaio-tis-koinonikis-asfalisis) διευθύνεται από τον Άγγελο Στεργίου, Συντονιστή της Ερευνητικής Μονάδας Κοινωνικής Ασφάλισης του ΕΕΚΔ, Καθηγητή Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ενώ τα μέλη του ΕΕΚΔ Γ. Αμίτσης και Φ. Μαρίνη συμμετέχουν στη Συντακτική Επιτροπή και την Επιστημονική Επιτροπή αντίστοιχα.

H Επιθεώρηση εκδίδεται κάθε τρίμηνο και επιδιώκει να συμβάλει στην ανάπτυξη της έρευνας στον κλάδο του Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλισης. Φιλοξενεί άρθρα σε θεωρητικά και δογματικά ζητήματα, σχόλια σε αποφάσεις Ελληνικών και αλλοδαπών δικαστηρίων, καθώς και σημειώματα σε επίκαιρα ζητήματα

Οι ενδιαφερόμενοι να συζητήσουν ιδέες και προτάσεις τους για δημοσίευση στη Επιθεώρηση μπορούν να επικοινωνούν με το Διευθυντή Καθηγητή Άγγελο Στεργίου (ansterg@law.auth.gr).